Ekonomiforum - Förbättra din privatekonomi

Du är inte inloggad.#1 2008-02-15 08:27:42

asande
Ny medlem

Lån på kreditsidan.com ?

Jaha så har man hittat till den här sidan:)!
Jo till min fråga då!
Jag hittade en rätt intressant sida www.kreditsidan.com där finns massor av länkar om smslån privatlån bostadslån mm. Men det finns särskilt en flik som heter svårt att få lån . Min fråga är om bankinstituten som ligger där under verkligen beviljar lättare? Det är alltså inte ett smslån jag är ute efter, det skulle jag aldrig ta. Men min man och jag har änkt köpa båt men han har en betalningsanmärkning den rackaren:). Så är det lättare att bli beviljad av dom som finns där?

Offline

 

#2 2009-12-22 19:29:55

Sir Charles
Ny medlem

Re: Lån på kreditsidan.com ?

Jag hittade Bank2 på http://lan-med-betalningsanmarkning-skuld.blogspot.com/, funkade hur bra som helst. Och ja, jag har betalningsanmärkning!

Offline

 

#3 2009-12-29 15:44:24

Stefan
Ny medlem

Re: Lån på kreditsidan.com ?

En betalningsanmärkning har uppkommit av någonting bakåt i tiden och därför väljer många banker att avstå till att låna ut pengar till människor som har fått sådana registrerade. Anledningen kan rätt och slätt sägas vara att an är rädd att pengarna inte skall komma tillbaka som lånats ut.

De institut och banker som väljer att pröva lån för människor som har fått betalningsanmärkningar ser inte till den historiska ekonomiska situationen utan ser istället till den framtida möjligheten att betala tillbaka pengar. Man menar att människor som kanske hade det tufft ekonomiskt för fem år sedan inte skall bestraffas för något som de egentligen inte är beroende av idag. DÄRFÖR beviljar vissa trots betalningsanmärkningar.

[url=http://www.alltomspara.se/betalningsanmarkning]Läs mer om betalningsanmärkningar[/url]

Senast redigerat av Stefan (2009-12-29 15:47:02)

Offline

 

#4 2010-03-10 14:27:14

Super_Fred
Ny medlem

Re: Lån på kreditsidan.com ?

Att långivare som godkänner att man har betalningsanmärkningar tittar på den nuvarande ekonomiska situationen snarare än att hänga upp sig på gamla betalningsanmärkningar är sant. Det finns ett antal långivare som godkänner att du har betalningsanmärkningar så ifall du har en anmärkning är det inte kört.

Stefan säger om att man inte ska bestraffas för hur ekonomin såg ut för fem år sedan men normalt gör man inte heller det då en betalningsanmärkning för privatperson endast ligger kvar i tre år. Dock är även tre år en ganska lång tid och på den tiden kan ju din ekonomi har förbättrats avsevärt.

Offline

 

Sidfot

Powered by PunBB

Cookies

Sitemap

Privacy Policy