Ekonomiforum - Förbättra din privatekonomi

Du är inte inloggad.#1 2008-12-13 21:49:05

Zauzage
Ny medlem

Ekonomisk Simulator, erepublik!

Jag har sedan några månader tillbaka spelat ett webbläsarspel som heter http://www.erepublik.com. Erepublik.com är en världssimulator där man som medborgare har möjligheten att utbilda sig som legosoldat och delta i krig och konflikter runtom hela eJorden, ge sig in i politiken och bli kongressledamot som gör det bästa för sitt land och kanske till och med bli president en dag. Man kan också satsa på näringslivet och bli företagare inom en mängd olika branscher - kanske är det du som blir eSveriges nästa stormogul?

eSverige har ett separat forum, http://www.erepublik.se, där alla diskussioner om Erepublik äger rum. Även kongressen och presidenten använder forumet som debattutrymme. Om man registrerar sig på Erepublik.se har man rätt till 20 kronors bidrag från svenska staten.

Ja, möjligheterna i Erepublik.com är många och alla är minst lika fantastiska. eSverige är sedan tidigare en av världens mäktigaste nationer som ockuperat både Danmark, Tyskland och Polen. Nu har dock Polen och Tyskland återfått sin frihet, men eSveriges glans består!
eSverige har nu förklarat krig mot eFrankrike med målet att slå dem till underkastelse och erövra några mycket viktiga råvaruprovinser.

Vill du ta del av den nya världen? Vill du hjälpa eSverige bli en supermakt? Registrera dig på Erepublik.com idag! Man kan registrera sig utan inbjudan nuförtiden, men blir man inbjuden får man även 5 bonusguld när man når level 6. Allt i Erepublik.com är helt gratis och man behöver inte betala en krona för att lyckas i spelet. Givetvis kan man, liksom alltid, betala för extrafunktioner som underlättar ditt spelande, men som inte gör dig överlägsen andra. Kort sagt har alla samma möjligheter i Erepublik.com!

Kontakta mig och lämna er epost om ni vill få en inbjudan och få de där extra 5 gulden senare i spelet!
För Sverige!

Offline

 

Sidfot

Powered by PunBB

Cookies

Sitemap

Privacy Policy