Ekonomiforum - Förbättra din privatekonomi

Du är inte inloggad.



#1 2011-05-30 17:22:11

Proinvestor.se
Avstängd

Framtiden i Sverige !

Jag vill berätta lite om hur det är att skapa en helt ny portal i Sverige.

Först skulle jag säga att jag i 8 år har haft en stor erfarenhet av, att skriva med många av er här tack för det!. Otroligt hur vissa författare är skickliga på att fånga de små detaljerna, och visar djup insikt i vad de skriver om respekt !
Jag har också haft turen att skapa en hel del bra privata kontakter från BS, och det kommer att fortsätta att vara starkt uppskattat.
Jag hoppas på fortsatt gott kamratskap och fin dialog i framtiden här!

Som alla förmodligen vet bygger jag en ny hemsida upp i Sverige.Dette projekt har jag arbetat på i 3 år, och därför är jag personligen så nöjd med resultatet.Det har kostnad svett, blod och tårar och en massa pengar :-)

Ingen är perfekt inte ens Novo, och Rom var, som ni vet inte byggas på en dag.Jeg har tillbringat mycket tid att tänka på vad ni behövde i Sverige.
Jag menar inte bara ett nytt börs forum eftersom det finns många bra, men något lite mer speciellt.
Skapa utrymme för privata samtal och dialog, och försök att skapa grupper med sina egna privata chatrums.Det gör det hela lite mer seriöst som man kan fördjupa sig i ett forum med egen privat chat där, och samtidigt använda sig av hovedchatten och posta beskeder där.

Jag vill göra ramen så bra som möjligt, och i en form som kan anpassas till alla tiden.Min webbplats har meddelat att där är en direkt koppling till medlemmerne. Alt det som de kommer med av kommentarer vill jag personligen göra något åt, och detta Jag har missat från flera platser i Danmark och Sverige, så den lille mannen kommer att höras i ett etablerat forum.

Min nya webbplats är skapad av alla mina tankar och frustration genom åren, hur många av de funktioner som jag har skapat är inte att hitta på många andra forum. Det gör inte den andra ställen inte alls dåliga, men jag har ofta undrat varför har dom inte det och det till nytta för medlemmar?

Jag ber om ursäkt för min något förhastade beteende, men detta bör ses mot bakgrund av att jag uppriktigt hoppas att min hemsida kommer att främja mer innovation i dom svenska hemsidor om aktier och obligationer mm.Jeg villl tona ner mig, men kommer naturligtvis att försvara det som sitt eget barn :-)

Jag är säker på att ni vet att begreppet "Ingenting Kommer fra att göra ingenting" och detta är precis vad jag alltid har strävat efter efter.
Innovation är nyckelordet för mig, eftersom jag kommer kontinuerligt att presentera nya saker för
medlemmerne.Min hemsida är inte perfekt ännu, det kommer att bli mycket mer på medlemmarna att nytta av.

Detta är inte en uppmaning att dra medlemmar i BS! Eftersom detta forum är viktigt för den svenska aktie-ägarna av alla slags!
Jag hoppas dock att ni förstår varför jag tycker att det är så viktigt att skapa något nytt och spännande.

Hoppas alla får en trevlig vecka.

http://www.proinvestor.se/oversikt


Jag er försälgningschef på Proinvestor i Sverige.
Nordens mest innovativa aktieforum.
http://www.proinvestor.se

Offline

 

Sidfot

Powered by PunBB

Cookies

Sitemap

Privacy Policy