Ekonomiforum - Förbättra din privatekonomi

Du är inte inloggad.#1 2011-08-03 09:21:36

sanna-w
Ny medlem

Tips på lönande extrajobb?

Hej!

Jag arbetar idag som datakonsult i egen firma sedan några år, men nu är jag intresserrad av ett extra knäck inom något annat. Jag kan inte ta mig an mer uppdrag i min firma, utan skule vilja ha ett till jobb som man kan jobba extra på ibland (kanske helger ev. inkl . fre, nån kväll). Jobbet ska vara ett sånt som man kan lämna när man går därifrån. Dock gör jag det för att jag vil ha in mer pengar, så vad man tjänar är inte oviktigt.

Därför, finns det någon som har tips på vad ekonomiska extraknäck. Jag har ingen aning om vad man tjänar i timmen ute i verkliga världen. I It-branchen är det ju mer få, men välbetalda timmar.

Vad tjänar man på exvis McDonals, som butikbiträde  på Onoff, i klädbutik? Jag har funderat lite på att exvis arbeta extra på mässa, där finns det lite olika saker de behöver hjälp med i samband med event. Det tror jag skulle kunna passa mig ganksa bra, men undrar vad man tjänar... Jag tror att försäljing kan vara ganska lönsamt får dem som orkar med det, men telefonförsäljning skulle ta för mycket energi från mig (även om jag inte har något alls imot sälj generellt, eller att sälja över disk).

Tacksam för svar!

MVh, Sanna

Offline

 

#2 2011-08-10 08:21:44

sten
Ny medlem

Re: Tips på lönande extrajobb?

Hej,
jag vet inte riktigt vad du är intresserad av men det finns mycket tips på http://www.inkomsttips.se och http:/www.inkomsten.se

lycka till

Senast redigerat av sten (2011-08-10 08:22:45)

Offline

 

#3 2011-09-23 11:54:39

Sparken
Ny medlem

Re: Tips på lönande extrajobb?

Du kan ju alltid jobba som telefonförsäljare (som jag själv), får 70 kr timman och provision (vilket är ganska mycket för min ålder, 16 år, antar att man får mer om man är vuxen). smile


Kolla min blogg: http://vagenmotmiljonen.blogspot.com/ smile

Offline

 

#4 2012-09-25 17:25:21

sexnollor
Ny medlem

Re: Tips på lönande extrajobb?

Helt rätt, som säljare finns det chans att tjäna bra med pengar.
Vissa dagar har jag som telefonsäljare en timlön på 600-1000kr/timme.

Iochförsig är det heltid, men som säljare på kvällen/helger finns det chans att du har ännu högre timlön om du blir bra på det, då det blir mycket effektivare.


sexnollor.se - bli ekonomiskt oberoende

Offline

 

Sidfot

Powered by PunBB

Cookies

Sitemap

Privacy Policy