Ekonomiforum - Förbättra din privatekonomi

Du är inte inloggad.  • Index
  • » Off topic
  • » Administrativ chef för elektro- och systemteknik sökes till KTH

#1 2016-10-17 13:35:41

Jon Hart
Medlem

Administrativ chef för elektro- och systemteknik sökes till KTH

Kungliga Tekniska högskolan,
KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, teknisk historia och filosofi.

Skolan för elektro- och systemteknik bedriver forskning och utbildning inom elektroteknik, systemteknik, informations- och kommunikationsteknik, rymd- och fusionsplasmafysik. Fältet elektroteknik och elektronik på KTH rankades som nummer 17 i världen under 2016 (nummer 16 under 2015). I denna dynamiska miljö arbetar cirka 450 personer, varav hälften är doktorander, många med utländsk bakgrund. Våra forskningsprojekt bedrivs i nära samarbete med industripartners och med forskarkollegor i Sverige och utomlands. Skolan ansvarar för högskole- och civilingenjörsutbildningen i elektroteknik samt flertalet masterprogram med högt söktryck och nära koppling till våra forskningsområden.

Skolans administration består av grupperna för utbildning, ekonomi, personal, media och kommunikation, samt IT vars arbetsledare rapporterar direkt till den administrativa chefen. Totalt består administrationen av ca 50 personer placerade antingen centralt på skolans kansli eller på skolans avdelningar.

Arbetsbeskrivning
Som administrativ chef är du operativt ansvarig för skolans förvaltningsorganisation och har övergripande budgetansvar för hela kansliet. Du är en viktig del av skolans ledningsfunktion och rapporterar direkt till skolchefen. Du ska fortlöpande utveckla kansliet så att det ger ett effektivt administrativt stöd för den utbildning och forskning som bedrivs på skolan. I dina uppgifter ingår även att samverka med och stödja skolans akademiska ledning. Du kommer att aktivt bidra till skolans utveckling och förväntas sammanställa väl underbyggda underlag för strategiska beslut. Du har en central roll i framtagandet av årsredovisning, verksamhetskontrakt samt i utformning och revidering av policy- och styrdokument. Med stöd av ekonomifunktionen bereder du hela skolans budget, prognoser, och uppföljningar för framläggning i skolans ledningsgrupp. Du har många kontaktytor inom och utom skolan. I arbetet ingår att delta i olika samverkans- och beslutsorgan och även driva tillfälliga administrativa utvecklingsprojekt.

Kvalifikationer
Du är civilekonom eller har annan, motsvarande, akademisk utbildning med inriktning mot ekonomi/förvaltning. Du har mångårig erfarenhet av kvalificerat och självständigt arbete med inriktning mot verksamhetsstyrning. Du bör ha erfarenhet från arbetsledande befattningar. Erfarenhet från vårt redovisningssystem Agresso är ett plus, men inget krav.

Vår miljö är synnerligen internationell. Det är därför en förutsättning att du har god förmåga att kunna uttrycka dig i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska.

Arbetets karaktär ställer höga krav på självständighet och förmåga att ta på sig nya uppgifter i en föränderlig miljö. Vi förväntar oss att du är strukturerad, målinriktad, och effektiv och har en stark känsla för kvalitet, samtidigt som du är van att leverera under tidspress. Som person trivs du i chefsrollen och har en utvecklad samarbetsförmåga, kan motivera, engagera och skapa delaktighet bland dina medarbetare. Du har en stark integritet och har lätt för att kommunicera dina idéer.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Fackliga representanter
Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida.

Ansökan
Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Övrigt
KTH tillämpar 6 månaders provanställning.

Denna rekrytering genomförs i samarbete med rekryteringsföretaget Source Executive.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Ansök: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/cfefc4d422e3

Offline

 
  • Forum
  •  » Off topic
  •  » Administrativ chef för elektro- och systemteknik sökes till KTH

Sidfot

Powered by PunBB

Cookies

Sitemap

Privacy Policy