Ekonomiforum - Förbättra din privatekonomi

Du är inte inloggad.  • Index
  • » Off topic
  • » Enhetschef för internationell ekonomi sökes till Svenska kyrkan

#1 2016-11-25 15:21:39

Jon Hart
Medlem

Enhetschef för internationell ekonomi sökes till Svenska kyrkan

Enhetschef för internationell ekonomi

Kyrkokansliet i Uppsala, ekonomi- och finansavdelningen
Rollen som enhetschef innebär att du leder arbetet ett tiotal anställda, har en strategisk roll i verksamhetsledningen på den internationella avdelningen och ingår i avdelningsledningen på ekonomi- och finansavdelningen. Du ansvarar för samordning av ekonomiska processer, övergripande analyser, controlling och intern kontroll. Arbetet ger många kontakter med samarbetsparter i Sverige och utlandet och innebär resor i tjänsten.

Vi söker dig som vill arbeta i Svenska kyrkan, är civilekonom med stor erfarenhet av kvalificerade ekonomifrågor och med erfarenhet av personalledning. Du har erfarenhet från internationellt biståndsarbete och har kunskap om regelverk som relaterar till biståndsverksamhet, t ex SIDA, FRII, EU med flera. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska.

Tillträde: enligt överenskommelse.

Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av tf avdelningschef
Ulrica Toivonen, 018-16 98 29.

Fackliga företrädare är Ulrika Nordenman (VISION), Fredrik Nilsson Björner (Jusek) och Anders Hedman (KyrkA). Samtliga nås med fördel via mail.

Välkommen med din ansökan: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/505c7ebe56e9. Ansökan ska ha inkommit senast den 18 december 2016. Märk ansökningen med ref.nr 16/64 EK.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.Att arbeta inom Svenska kyrkan innebär en stor spännvidd; allt från teologi och rättvisefrågor till fastighets- och finansfrågor. Vi bedriver ett långsiktigt arbete, både nationellt och internationellt. Här får du chans att göra verklig skillnad och bidra till en hållbar samhällsutveckling med människovärdet i centrum.
Svenska kyrkan har idag ca 22 000 anställda, varav ca 550 hör till den nationella nivån – kyrkokansliet i Uppsala. Kyrkokansliets uppdrag är att ansvara för frågor som är gemensamma för hela Svenska kyrkan. Den nationella nivån är kyrkans röst utåt såväl i det svenska samhället som internationellt.

Offline

 
  • Forum
  •  » Off topic
  •  » Enhetschef för internationell ekonomi sökes till Svenska kyrkan

Sidfot

Powered by PunBB

Cookies

Sitemap

Privacy Policy