Ekonomiforum - Förbättra din privatekonomi

Du är inte inloggad.  • Index
  • » Off topic
  • » mySafety Försäkringar söker Redovisningsekonom

#1 2017-03-02 12:57:24

Jon Hart
Medlem

mySafety Försäkringar söker Redovisningsekonom

mySafety försäkringar växer och nu söker vi en driven redovisningsekonom till vårt huvudkontor på Gärdet i Stockholm. Som Redovisningsekonom på mySafety försäkringar får du möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö med eget ansvar och möjligheter att påverka. Du blir en del av ekonomiavdelningen som idag är 7 personer.

Om tjänsten

Du arbetar huvudsakligen med löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, månadsbokslut samt årsredovisningar för hela koncernen. Andra förekommande arbetsuppgifter är in-/utbetalningar, momskontroller och momsdeklarationer, fakturakontroller, attesthantering samt uppföljningar. Vidare kommer du att vara delaktig i utvecklingen av redovisningsfunktionen och bidra till att utveckla processer och metoder.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande samt 3-5 års erfarenhet av arbete som redovisningsekonom. Du har goda kunskaper i Excel, mycket god förståelse för siffror och goda kunskaper om redovisningsreglerna K3 och IFRS. Meriterande är erfarenhet från systemen BL (Björn Lunden), Ascendo och Aaro. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som redovisningsekonom är du drivande, självgående och trivs med att ta eget ansvar. Vidare ser vi att du har god analytisk förmåga, är effektiv samt är en lagspelare. Du motiveras av att skapa struktur och är en problemlösare.

Vad kan mySafety erbjuda dig?

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med högt tempo där du utvecklas både som person och i din profession. Du får möjlighet att vara med och bidra till mySafetys framgång och blir en viktig del av ekonomifunktionen. Inom mySafety tror vi att medarbetare som mår bra också presterar bra och vi har en kultur som präglas av energi och engagemang, där vi tillsammans skapar framgång.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast 17 mars, till HR@mysafety.se

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/29071c02a067

Offline

 
  • Forum
  •  » Off topic
  •  » mySafety Försäkringar söker Redovisningsekonom

Sidfot

Powered by PunBB

Cookies

Sitemap

Privacy Policy