Ekonomiforum - Förbättra din privatekonomi

Du är inte inloggad.#1 2017-03-30 06:37:25

Jon Hart
Medlem

Platschef sökes till Svevia

Platschef till gatudriften i Stockholms innerstad!

Är du intresserad av att vara med på resan att bli nummer 1 i Norden hos Sveriges ledande driftentreprenör? Division Drift i Solna är nu på jakt efter en platschef som antar utmaningen att driva verksamheten för vår gatudrift framåt, bygga team och leva efter värderingarna Trovärdighet, Omtänksamhet, Nytänkande och Affärsmässighet. Låter det intressant?

Om tjänsten: Som Platschef för gatudriften i Stockholms innerstad är ditt ansvar att planera, driva och följa upp egna projekt med ansvar för personal-, ekonomi-, arbetsmiljö- och kvalitetsfrågor. Du har daglig kontakt med dina mdarbetare, kunder och leverantörer vilket ställer stora krav på samarbetsförmåga och god kommunikation. Du arbetar också aktivt med marknadsbevakning och kundvård och förväntas leda, motivera och engagera din personal till utveckling. För oss är du som platschef en nyckelperson som deltar i arbetschefens ledningsgrupp och är direkt underställd arbetschefen.

Dina kvalifikationer: Som Platschef i Svevia behövs en ledare som förstår vikten av stolta och engagerade medarbetare och dess påverkan på finansiella resultat. Vår utgångspunkt är att du har erfarenhet av ekonomi- och personalansvar. Utbildning på högskolenivå ser vi som meriterande, dock är ett krav att du har tidigare erfarenhet av ledarrollen och ditt ledarskap präglas av att låta andra människor växa i sin utveckling. Det är en förutsättning att du har grundförståelse för drift och underhåll. Har du erfarenhet av entreprenadjuridik är det förstås meriterande! Som person strävar du alltid efter goda relationer med såväl medarbetare, underentreprenörer och våra kunder.

Dela väg med oss: Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Som anställd hos oss får du tydliga prestationsmål, stimulerande arbetsuppgifter och möjlighet att utvecklas tillsammans med branschens ledande specialister. Vi ger dig en utmanande vardag.

Svevia tänker även nytt och hållbart. För oss är det lika viktigt att vara lyhörd för kundernas behov som att erbjuda hållbara lösningar utifrån miljöhänsyn, säkra arbetsplatser, etik och moral. Se detta som din chans och möjlighet att påverka byggbranschen i Sverige, nu och på lång sikt. Vårt mål är att avancera på marknaden och visa vad vi är bäst på. Som ett av landets största väg- och anläggningsföretag vill vi ha de bästa medarbetarna. Var med på vägen och gör skillnad.

Vill du dela väg med oss?

Ansökan: Du är varmt välkommen med din ansökan senast 16 april 2017, men sök gärna redan idag eftersom vi kan komma att genomföra intervjuer löpande under ansökningstiden.

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/195a40a56abe

Offline

 

Sidfot

Powered by PunBB

Cookies

Sitemap

Privacy Policy