Ekonomiforum - Förbättra din privatekonomi

Du är inte inloggad.#1 2017-05-17 08:11:48

Jon Hart
Medlem

försäkringsrådgivare / säljare sökes

Om jobbet

Är du den som oftast tar initiativ och styr upp saker i kompisgänget? Tycker du om att leta lösningar och vrida och vända på andras problem? Känner du igen dig? Då är vi intresserade av dig! Vi tror nämligen att du har en personlighet som skulle göra dig till en riktigt duktig försäkringsrådgivare och just nu söker vi medarbetare till vårt kontor i Gävle.

Information om tjänsten

Att jobba som försäkringsrådgivare hos oss liknar inget annat jobb inom försäljning. Hos oss arbetar framtidens försäkringsrådgivare med att under stor frihet ansvara för kundens trygghet i vardagen. Du kontaktar både befintliga och nya potentiella kunder och säljer in våra tjänster. En försäkring kan vara avgörande för om kunden ska kunna bo kvar i sin villa efter ett dödsfall eller att kunder får rätt ersättning vid en allvarlig skada - din rådgivning gör skillnad! Tack vare dig kan kunderna sova gott på nätterna och du känner en stolthet över ditt jobb.

Som försäkringsrådgivare hjälper du dina medmänniskor till en tryggare framtid. Se filmen som visar varför du ska jobba hos oss på If Skadeförsäkring. Den finns på ansökningssidan.

Arbetsuppgifter

Som försäkringsrådgivare kommer du ägna största delen av din tid åt att:
• Ringa och boka in kunder för en rådgivning
• Genomföra bokade telefonrådgivningar där du erbjuder en individuell försäkringslösning efter kundens behov
• Ansvarar för din egen utveckling

Vi erbjuder dig

En arbetsplats med mycket energi och engagemang placerat mitt i centrala Gävle. Du startar med fyra veckors gedigen utbildning ledd av kontorets egna utbildare. Därefter tar dina coacher vid för stöttning och daglig utveckling när det blir dags att börja rådge och rekommendera dina kunder If: s trygga försäkringslösningar.

Om oss

If Skadeförsäkring är nordens största försäkringsbolag som vi på Gradén Mattsson Försäkringsförmedling har ett framgångsrikt samarbete med. I över 15 år har vi tillsammans med If utvecklat en professionell säljorganisation och vi driver idag fyra kontor med ca 200 anställda. Våra rådgivare är specialiserade på att förmedla och sälja marknadens bästa försäkringslösningar för privatpersoner. Vi är stolta över att vara en attraktiv arbetsgivare för våra försäkringsrådgivare.

Övrig information
• Tjänsten startar 7 Augusti 2017
• Arbetstider: måndag - torsdag 11:00-19:00, samt fredag 10:00-14:00.
• Attraktivt provisionssystem med en branschanpassad garantilön som trygghet

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/42464a59073a

Offline

 

Sidfot

Powered by PunBB

Cookies

Sitemap

Privacy Policy