Ekonomiforum - Förbättra din privatekonomi

Du är inte inloggad.  • Index
  • » Off topic
  • » Materialförsörjningschef sökes till Göteborgs Spårvägar

#1 2017-06-19 10:39:00

Jon Hart
Medlem

Materialförsörjningschef sökes till Göteborgs Spårvägar

Om jobbet

Vi söker nu en enhetschef till materialförsörjningen som kan leda arbetet med att effektivisera och utveckla vår verksamhet. Som materialförsörjningschef inom affärsområde spårvagn kommer du att leda, planera och utveckla den dagliga driften av enheten mot gemensamt uppsatta mål. I uppdraget ingår även att leda pågående förändringsarbete för att sänka kostnader, skapa högre produktion och förutsättningar för en mer effektiv och säker spårvagnsdrift som levererar hög kvalitet till våra kunder. Du har resultat- och personalansvar för ett 40-tal personer som tillsammans arbetar i nära samverkan med andra avdelningar i verksamheten. Materialförsörjningsenheten omfattar 3 områden; avrop/inköp, fordonsverkstad och lager och verkar i nära samarbete med produktions- och driftsplanering samt rapporterar till chef underhåll och logistik. Det övergripande uppdraget är att bygga upp, effektivisera och optimera materialförsörjningskedjan och skapa effektiva flöden. Huvudsakliga ansvarsområden: * Budget-, kostnad- och personalansvar * Utveckla, effektivisera och styra processer och flöden inom materialförsörjning för att optimera lager och effektivisera materialtillgång för spårvagnsdrift * Skapa stort förtroende hos organisationens beställare genom hög leveransprecision i rätt tid och med hög kvalitet till den totalt lägsta kostnaden

Kvalifikationer

* Akademisk examen eller motsvarande inom logistik, teknik eller ekonomi. * Flerårig erfarenhet inom logistik och materialförsörjning på operativ nivå och vana av att arbeta utifrån strategiskt givna ramar. * Flerårig chefserfarenhet från logistik-/teknik-/produktionsverksamhet på motsvarande nivå med personalansvar, budget, prognostisering och uppföljning. * Erfarenhet av att styra processer och flöden inom materialförsörjning för att optimera lager * B-körkort Meriterande * Erfarenhet från Lean, Six Sigma eller liknande metoder För att lyckas i rollen tror vi att du har goda erfarenheter av att leda en verksamhet i förändring. Som person är du mål- och resultatorienterad, kommunikativ, förändringsorienterad, trygg och analytiskt lagd. Du hanterar med lätthet IT- och affärssystem och du talar och skriver flytande svenska i både tal och skrift.

Om arbetsplatsen
Göteborgs Spårvägar har satt Göteborg i rörelse sedan 1879. Med 145 miljoner resor per år är vi idag den största operatören av kollektivtrafik i Göteborgsregionen och den enda som kör både buss och spårvagn. Vi arbetar varje dag, året om för att ge våra resenärer en trygg och säker resa till jobb, skola och fritid.

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/1d1ab1529296

Offline

 
  • Forum
  •  » Off topic
  •  » Materialförsörjningschef sökes till Göteborgs Spårvägar

Sidfot

Powered by PunBB

Cookies

Sitemap

Privacy Policy