Ekonomiforum - Förbättra din privatekonomi

Du är inte inloggad.#1 2006-02-13 13:09:35

Adam
Administrator

Insideranalys

Fick ett mail från aktiespararna idag där de rekommenderade boken "Insideranalys - från beteendebaserad finansiell teori till praktisk tillämpning" av Carl Schöld. Den kan beställas här: [url=http://sh1.ateles.se/epages/aktiesparbok.storefront/43f082c800e7a8ad271d526316e406dc/UserTemplate/55]Insideranalys[/url]

Fastän jag inte läst den än låter beskrivningen mycket intressant. Eller vad tycker du själv?

"I boken används beteendebaserad finansiell ekonomi samt egen forskning i insiderdata för att förklara att aktiemarknaden inte är effektiv. Detta betyder att en investerare kan slå marknaden och uppnå en lönsam avkastning genom att analysera offentliggjord insiderdata. Baserat på egen research visas i boken hur man tillämpar insideranalys och det ges även en rad praktiska investeringsråd.

Målgruppen för boken är investerare på alla nivåer som letar efter nya sätt att överträffa marknaden eller komplettera investeringsstrategierna för sin portfölj.

Om författaren
Carl Schöld är Ekonomie Magister i finansiell ekonomi vid Lunds Universitet och skapare till en framgångsrik modell som baseras på insiderhandel."

Någon som har läst den? Var den läsvärd?

Offline

 

Sidfot

Powered by PunBB

Cookies

Sitemap

Privacy Policy